Monday, October 3, 2011

OLEMEGI KOHAL!

K6igepealt sooviksin vabandada Evelini eest, kes lubas blogi juba eelmisel p2eval, kuid nyyd vabandan ma enda eest, sest minu arvuti oli see, kes ei tuvastanud wifi areat. Nyyd istume kohalikus raamatukogus, kus saame tund aega internetis olla, kuid mis me ennem tegime?

K6ik sai alguse Eesti lennujaamas, kus j2tsime hyvasti oma kodumaaga. Seal oli v2ga hull, algus oli sellega, et need kaksikud poisid olid lennujaamas vist {ma t6esti ei m2leta nimesid, sorry}, siis l2ksime l2bi kontrolli ja mul piuksus midagi, siis katsuti mind l2bi, siis vaadati kott ka yle, ning leiti kylmrelvad ,sorry ,v6tsime noa kaasa =). Aga see sai kohe lahenduse ja olimegi lendu ootamas. Eff leidis veel yhe neegri endale, kes elab muidu Kongos aga hetkel peatub Norras, sest on muusik, muideks nad vahetasid ka fb-d :). Lendasime v2ga v2ikse lennukiga Helsingisse, kus oli 5 tundi passimist. Vahepeal oli lausa tunne, et see suur lennujaam on vaid meie kahe p2ralt. Leidsime lastenurga ,kus m2ngisime veidi ning siis puhkasime ja s6ime. Enne Singapori lendu leidsime veel Eestlasi, kellega suhtlesime ja vahetasime kontakte,et kunagi 2kki taaskorda n2ha. Singapori lend oli v2ga pikk. Eff j2i kohe magama ,kui 6hku t6usime, siis 2ratasin ta ylesse, sest s88gi aeg oli. Ma pean ytlema, et ma vihkan seda kirjutamist kui t2pit2hti pole,haha okei, l2hme edasi..
Kui lennukis olid k6hud juba t2is siis terve lennuk magas. Hommikul 2rkasime ylesse, saime m6lemad umbes 9 tundi magada ja s6ime ning juba maandusimegi. Singaporis proovisime j2lle netti saada, kuid tasuta wifi osutus tegelikult kavalaks myyginipiks, nii et siiski pidi maksma ja siis avastasime ,et kui saame lennuki gatest sisse tund aega varem siis seal on nagu ooteruum vms, eraldi neile, kes lennule l2hevad ja seal oli tasuta arvutid netiga. Niisiis ennem v2ravate avamist olime juba valmis ning seal kontrolliti taaskord k6ik meie kotid yle. Pean mainima ka, et Singaporis oli umb 30 kraadi sooja, 6hku ei olnud eriti yldse, v2ga l2mbe. Kui lennukil olime, siis woow, see oli lahe, k6ik stuardessid olid mehed ja nad olid nii lahedad, tegid nalja ja kui pidid alguses n2itama neid p22stesysteeme, siis yks mees, kes meie juures seda n2itas, tal l2ks k2es 6humask katki, me Effuga purskasime naerma ja l6puks naersime k6ik seal.Lennukis jagati meile Austraalia kaardid, kuhu pidime m2rkima oma andmed , samuti ka, mida me soovime tegema siin hakata. Hiljem, kui lennuk maandus pidime k6ike nende kaartidega tegema. Samuti pidi m2rkima, kas on toitu kaasas, ning kui oli liha v6i midagi mis sisaldab liha, siis visati kohe 2ra. K6iki lennult maha tulijaid nuusutasid ka narkokoerad . L6puks kui olime lennujaamas valmis , l2ksime v2lja , kus ootaski juba meie host. Tervitasime yksteist ja juba istusimegi autos ja s6itsime oma uue kodu poole. Kohalej6udes k6ik teised juba magasid. Joe n2itas kiiresti maja ette, et teaksime, kus k88k, pesemiskoht, vets jne on ja l2ksimegi k6ik magama 2ra. Muideks homme tuleb meil pastapidu. Kus Joe tydruk tuleb ja teeb meile k6igile syya. Sakslased pidid magustoitu tegema ja meie eestlased ja teised hispaanlased laseme maitsemeeled valla . Praegu s6itsime siis ratastega ringi. K2isime poes, ostsime kohalikud k6nekaardid, wow, need on p6him6tteliselt samasugused nagu zen ja nii ,aga,et seda aktiivseks teha, pead sa vastama telefoni teel mitmele mitmele kysimusele, siis r22kima oma andmetest ja palju muud, et k6ik oleks ikka kontrolli all. 6nneks on see nyyd tehtud ja j2rgmine asi on meil saada netipulga jaoks kaart, et nett oleks olemas koguaeg. Kohalikud pangakontod peame ka tegema nii ,et nende kohta oleme ka juba uurinud ning peame minema kesklinna, kuid me l2hme sinna juba homme yhe tydrukuga v6i siis reedel, kui l2hme teise maija elama. Nii ,et probleeme pole, k6ik on super ja loodan ,et teil seal Eestis on ka . Kui saame netipulga siis saame kirjutada rohkem, lisada pilte ja palju muud.

No comments:

Post a Comment