Thursday, October 6, 2011

Kolmas p2ev - K6IK SUJUB H2STI!

Hetkel siis viibime j2rjekordselt kohalikus raamatukogus. Eile 6nnestus meil Perthi linnas k2ies 1 dollari eest ka Facebooki p22seda, wiiii. Meie host naeris selle 8le, kui r22kisime talle, et maksime 1 dollari 15min FACEBOOK's olemise eest :D. Eilne p2ev m88dus meil usna kiiresti. 2rkasime umbes pool 9 hommikul (meeldetuletuseks, et meil on 5h Eesti ajast ees). K2isime pesus, panime riidesse ja s6ime. Eestist suutsime kaasa panna endale 1he 500g pudru. Oleme iga hommik seda s88nud, hea k6hut2is. 8leeile olime kahe sakslasega kokkuleppinud, et l2hme koos linna ja nad n2itavad 2ra meile bussipeatused ja linnas meie panga ehk Westpac. Eile, kui k6ik hommikused toimetused tehtud olid, siis m6tlesime et wtf, kus nad on siis. Ise r22kisid suure suurega et jaaaaaa kindlasti h2sti varakult linna. Nu l6puks l2ksin koputasin uksele ja siis chikk ja kutt alles 2rkasid. Seega ootasime nende j2rel. M88dus umbes 30min ja saimegi hakata bussipeatuse poole liikuma. Bussi oodates vaatasime ikka alguses Gerdaga vasakule, et kus buss on.. kuigi me teadsime, et tuleb vaadata paremale (left hand traffic ju). Umbes 10min ootamisest vaatasime reaalselt 7min vasakule.. nu mis teha, pole veel 2ra harjunud. L6puks saime bussile, pilet kahepeale 9,70 doltsi. Sellega saime s6ita terve p2ev nii palju kui tahtsime.. tegelt s6itsime ainult edasi ja tagasi. 8ksik ots oleks olnud n2kku 3,7 eurot ja 8ks ots.. niiet saime hea diili. See koht, kus elame on, et 15 km linnast eemal ehk siis loksusime u 30min linna. Kuna pilte ei saa panna veel 8lesse siis annan lingi selle 22relinna kohta, kus elame kuni reedeni: http://en.wikipedia.org/wiki/Forrestfield,_Western_Australia Igatahes bussijuhid on v2gav2gav2ga s6bralikud. K6ik, kes tulevad bussi peale, k8sitakse alati: How are u today? ja kui maha minnakse, siis: Have a nice day! v6i See you!. Inimesed on v2ga s6bralikud ja suhtleja t88pi. Eestis sellist asja ei kohta. Eestis on vist isegi bussijuhi kabiinil kirjas, et: 2RA SEGA!!!! normzzzz.
Nu igatahes linnaj6udes l2ksime sakslastest lahku. Pangas 8eldi et tulge tunni p2rast tagasi, et siis saame korraga tehtud kontod. Tund aega me siis uurisime linna, uurisime proof of age card asukohta, kus teha saab. Saime teada, kuhu cv'sid viia jne. 2rit2naval k6ndis vastu iga teine mees 8likonnas ja iga teine naine kontori riietes. P2ris VIP tunne oli seal nende sees olla :D L6puks siis saime panga kontod tehtud. See naine, kes tegi meile, oli samuti v2ga abivalmis ja s6bralik. K8sis, et mis t2na veel teeme ja kuidas meeldib hetkel. Siis kui paberil mingid numbrid vms oli vaja esile t6sta, siis k8sis: Mis v2rv? ma: roosa, siis v6ttis roosa v2rvi ja m2rkis vajalikud asjad 2ra ja siis uuesti nii. Sihuke tunne nagu lasteaias oleks olnud :D Pangat88tajad on siin v2ga s6bralikud ja lahedad. A muidu tegime juba esimesel p2eval Aussis 2ra TFN'd. Veidike kartsime neid pangakonto avamisi ja muid asju, mis sellega kaasnevad. N88d on v2hemalt need kaelast 2ra saadud ja k6ik see KAHE ESIMESE P2EVAGA!!! Peale panka siis l2ksime kuskile l2hedale parki s88ma oma s2ndvhitssseee. Pargis oli nii ilus, palju rahvast ja k6ik nautisid ilusat kevadilma. Hiljem suundusime siis cv'sid jagama restoranidesse ja uurima linna. Me seekord ei j6udnud palju jagada, u 8tk ainult, sest aeg tiksus ja pidime peagi tagasi bussipeale lendama. Tahtsime j6uda Northbridge linnaosasse, kuid j6udsime t2pselt piiripeale, kui otsustasime et ok, we need to go back et j6uda bussile. Siia tagasi j6udes, k2isime ruttu poest l2bi, sest oli tulemas kohe pastaparty ja meie teha oli magustoit. M6tlesime pikalt, et mida teha.. l6puks tegime k8psisetorti. Utleme nii, et poest ei saanud phmt mitte midagi sama, mida oleks Eesti poest ostnud. Kohupiimapasta asemel oli jogurt marjadega. Suurte ruutude kupsiste asemel mingid piklikud jne. Kuna meie host Joe armastab shokolaadi siis ostsime spets. kaks shokolaadi, et kallata kook ule sellega. Samal ajal kui tegime seda, siis k6ikidel lihtsalt ila voolas, REAALSELT. Saime 6nneks 6igeks ajaks valmis. Meie majja oli tulnud veel Joe tuttavad ja ta naine. Kokku oli 11 inimest. Pasta oli IMEHEA ja meie kook maitses k6igile v2ga!! Kartsime hullemat.. juba tegemise ajal see lagunes. Kui oli aeg see lahti l6igata siis me Gerdaga keeldusime l6ikamast, sest me teadsime, et see laguneb kohekohe 2ra :D:D Kokkuv6ttes ei tahtnud v2ga marki t2is teha ning otsustasin ise l6igata. 6nneks kook ei lagunenudki 2ra ja k6ik sujus h2sti.
V2ga palju nalja sai dinneri ajal. Gerda r22kis k6igile palju huvitavat Eesti armeest ja kuidas meil siin asjad k2ivad. Uks hispaanlane (mees) imestas kogu aeg ja iga sekundi tagant: wowww. R22kisime ka, et Eestis ei lukusta paljud enda maja uksi, r22kimata autoustest. Kui Hispaanias ja Austraalias oleks niimoodi, siis oleks paugu pealt asjad l2inud.
Kuna meil kasvab aias suur sidruni puu, siis ma eile olin maininud Joele et siin oleks lahe tequila pidu pidada. Peale seda arvab Joe, et ma olen mingi mega party girl :D:D:D Nalja on saanud meil tegelt k6vasti!!! K6ik teavad samuti, et ma tahan minna surfarite place. Parim koht pidi olema Margaret river, kuhu me plaanime t88le minna. See j22b Perthist l6unasse.
Praegu on siis kell 4.40 p.m. Magasime t2na umbes 12ni ja siis l2ksime jooksma. Me ikka nii tublid!!! V2ljas nagu ikka p2ike paistab ja v2ga soe. Mina olen suutnud teha kaks 6htut j2rjest k6hulihaseid jne, et hoida ennast ikka vormis :D Umbes 2-3h p2rast viib meie host meid 8hte kohta, kus pidi olema tohutult k2nguruid. JEIIII!! Kuigi olen n2inud 1ks kord, tahan ma siin ka neid n2ha!!! ja eriti vabas looduses.
R22gin n88d ruttu meie homse plaani 2ra. Homme korjab meie uus host meid siit samast peale 11 a.m ja suundume linna, kus ta siis elab. Ta pakkus juba v2lja, et v6ime ta juures 88bida ule kahe n2dala!!! Muidu olime r22kinud et 88bime kuni esmasp2evani. Eks n2ha mis saab :) Homme 6htul on plaan minna baari, tutvuda hosti Nathan s6psidega, otsida Perthist v2ljas pool t88d ja tutvuda Perthiga. Samas palju plaane ei tee, sest niii ongi lahedam. Ei saa milleski pettuda!! Pilte veel kahjuks eisaa, sest meil jama ikka l2ppariga. Vb saame kasutada uue hosti arvutit, et laadida m6ned pildid netti jne.
Igatahes pika postituse l6petuseks utlen veel, et meil on hetkel k6ik super. Iga hommik on meil alanud nii, et aknast paistab p2ike ja palmipuu otse ees. How awesome is that??
Olge m6nnnad ja kallid teile siit tagurpidi maalt!! :)

Evelin

No comments:

Post a Comment