Wednesday, September 28, 2011

LESS THAN 96 HOURS LEFT!

Te juba ise ka näete, kuidas need tunnid veelgi enam vähenevad...wowowow..igatahes nüüd ongi see nädal käes, mida me oleme Gerdaga nii kaua ootanud. Veel kuuaega tagasi me ei teadnud, millal me lähme jne aga tänu suurele õnnele ja tegutsemisele saime peale kolme nädalat ootamist septembri alguses viisad kätte.. kaks päeva hiljem leidsime ka veel ülisoodsad üheotsa lennupiletid, mis me siis kohe ära ka ostsime.
Nüüd need viimased päevad kulgevad ERITI KIIIRESTI!!! Kohe varsti liigun viimast korda nüüd XLS'i trenni ( NUUUUUUUKS) ja siis sõpsidega välja. Täna suutsin hakata vaikselt asju pakkima. Kõik riided, mis kaasa tulevad, läksid juba pessu. Kõik vajalikud asjad sai eile ära ostetud ja Gerdaga ära jaotatud(kes mida võtab). Kõik asjad surun ma kohvrisse kokku alles reede hommikul, sest juba reedel 12-13 ajal liigun mina Tartust ära. Õnneks/kahjuks pandi mind isegi üks päev enne ära minekut tööle.. raske elu :D Igatahes reede õhtuks jõuan omadega Tallinna, kuhu ma ka siis jään kuni lennuni. BTW, homme ehk siis neljap. õhtu toimub siis ka minu "ärasaatmispidu". Kes teavad, need teavad. Kindlasti tuleb GREAT night!

Tahaks ka veel ära mainida, et me lihtsalt oleme niiiiiiiiiiiii excited. Copyn teile siia ühe pisikese lõigu ühest kirjast, mille saatis meile meie esimene host:

no worries, you can sleep all day if you want... i will be at work all day , but there will probably be other people home then. i have a lot of people staying now , germans , french, dutch, and spanish, oh and italian coming tonight ! im sure you will be fine there. ill help you all i can with the tax file number and bank acc etc and i might be able to get you work at an orchard too. we will see , but dont worry ill make sure its all good for you.

TUNDUB, ET MEIL TULEB TÕESTI VÄGA KÕVA AASTA!!! Dutch, spanish...good! Vb saame kohe puuviljaaeda ka tööle. See mees on ikka mega lahke, mega äge ja mega sõbralik, ärge kartke meie pärast :D

ÜKS ASI VEEL!!!! Perthis on järgmise nädala algul sooja umbes 22 kraadi JA SEE AINA TÕUSEB!


Järgmise blogini, friends! (võite julgelt kirjutada kommentaare või küsida miskit, ka meil on siis huvitavam ;) )

2 comments:

  1. kui kauaks te sinna jääte? :)

    ReplyDelete
  2. Praeguse arvestuse järgi umbes kaheksa kuud, kuid kunagi ei tea ;)

    ReplyDelete