Sunday, March 4, 2012

S Y D N E Y

HEY-HEY MATES, tegelt kirjutasin selle n2dala alguses pika blogi AGA kui l6pus olin siis vajutasin miskit moodi mingile X nupule ja wuhtiii oli k6ik kadunud. Uuesti ei viitsinud ka hakata kirjutama, sest oli 6htu hilja.
Esimene n2dal Sydneys oli meile ysna tundmatu. Iga p2evaga hakkasime rohkem seda HUGE linna rohkem tundma 6ppima. See korter, mille me saime, oli saadud l2bi gumtree ja v2ga hea hinnaga. N2dala rent 100 doltsi per face + 2 n2dalane bond. Kuna see place tundus k6ige parem, mille me leidsime l2bi neti, siis lendasimegi esmasp. hommikul siia (kui Melbsist j6udsime), chekkasime korteri yle ja v6etud. Kohaks on Parramatta, mis on tegelt linnast rongiga u 40min kaugusel kuid samas, v2ga hea koht. Siin on mitu korda soodsam elada ja pidutseda kui kesklinnas. V6rdluseks siis nt see kui yks kutt r22kis et kui tahad yks 6htu pidutseda ja juua jne siis siin Parramattas kulutad u 100 doltsi, linnas sees 400-500doltsi. V2ga suur vahe juu!! Sellep2rast tulevadki paljud siia pidutsema, sounds good! Anyway iga p2evaga tutvusime rohkem ymbrusega, inimestega jne. Meil phmt ymber nurga kohe yks v2ga hea 88klubi, mille nime me siiamaani ei tea :D kuigi 2x k2idud. Teised 88klubid/lounge rooms on ka v2ga l2hedal. Rongijaam max 5min kaugusel, samuti ka suur shopping centre, kino jne. Tundub p2ris h22 juu??
P6hiteemaks on olnud t88 leidmine. Kuna tegelikult oli plaanis veel t88d teha u 2 n2dalat Melbsis siis otsustasime et pysiva t88 leidmiseks peab juba Sydneysse minema. Hetkel olemegi olnud Sydneys nyydseks 2 n2dalat. Kuna mina m6tlesin et tahaks proovida waitressi ametit siis teisel ja kolmandal p2eval k2isin m88da Parramattat ringi veidike CVsid jagamas ja wolaa, n2kkas. J2rgmine p2ev lendasin kohe 4h platsi et teha proovip2ev. Kuna CVs oli mul tegelt kirjas et 3kuud oled teinud waitressi t88d Eestis siis tegelt polnud ma kunagi olnudki hahaha. Selle 4h jooksul oli boss ka seal kogu aeg ja j2lgis ikka, mis toimub. Samas t88tasid seal veel 2 waitressi kes olid nagu kala vees. Nad seletasid mulle igast asju, nt mis vahe on cappuccionol ja cafe latel, kuidas kohvi teha, andsid igast tipse ja puha. Aga kuna tollel hommikul olin k2inud teisel intervjul siis j2rgm. p2ev l2ksin sinna proovip2evale. Juba esimesel p2eval sain positiivset vastukaja. Kuna esimeses kohas oli tunnitasu v2iksem kui teises siiis otsustasin teise kasuks. Seega nyyd ma t88tangi esmasp-reedeni 7am kuni u 4.30pm'ni waitressina. Hommikuti on seal ikka mega sebimine wowww. 6nneks see koht pole mega suur! Gerda pole kahjuks v 6nneks veel pysivat t88kohta leidnud. Eks ikka palju palju pakkumisi on tulnud aga vaat, kui hakata m6tlema et iga kord rongiga kusagile 40-60min minna ja tagasi tulla ja n2dal otsa nii siis ikka v6tab esiteks palju energiat, teiseks v2hemalt 40doltsi n2dalas rongi piletite raha, uneaega jne. Kuid siiski, oleme teinud selle aja jooksul veel casual t8id (gardening, cleaning) kus saab kohe cashi k2tte peale t88d. Homme l2heb Gerda uuele intervjule, loodetavasti t88 meeldib ja k6ik l2heb h2sti!
Kas peale t88 otsimise ja t88tamise miskit muud ka teinud oleme 2 n2dala jooksul? Yesyesyes. Kuna meil on free j6ukas, saun ja mullivann siis oleme ikka 6htuti trenni teinud ja siis aja maha v6tnud. Oleme m6ningaid s6pru juba juurde leidnud Sydneyst (nt hispaanlased, t2iega vinged tantsul6vid :D). Kaks viimast reedet oleme chekkinud 88klubid siin ymbruses l2bi. Yheski klubis ei pea phmt absaluutselt muusikas pettuma!! Lihtsalt k6ike tuleb yhe 6htu jooksul!! Eriti vinge on just siis kui hiphop hakkab m2ngima, sest siis on k6ige hullemad tantsukutid hoos ja tantsuplatsi keskel. Ega meiegi siis halvemad pole hahaha. Viimane reede k2is yhes 88klubis minu ja yhe aasia kuti vahel battle. Panin k6ik oma oskused ja naiselikud nipid m2ngu. Too aasia kutt oli ikkka v2ga hull, mega proff tantsija. Igatahes rahvast oli megalt juba ymber kogunenud siis m6tlesin et nonii, peab kuidagi battle 2ra v6itma :D Viskasin lampi yhe k2e peal seisu maha ja P6MMMM, sihuke plaksutamine ja karjumine k2is :D hahaha see oli mega naljakas, k6ik niggad isegi viskasid k2ppa hahaha. Igatahes 6htu oli m2rgitud 6nnestunuks!
Eile ehk laup. k2isime siis KAUA KAUA r22gitud gay and lesbian paraadil. Kui me olime WA's siis meie s6psid Morawast r22kisid pidevalt sellest yritusest, et kuidas sa n2ed tuhandeid couple'd paljalt ja suudlemas ja puha ja mida kusagil mujal maailma ei n2e. Hakkasimegi kogu aeg asju niimoodi orgunnima et tolleks ajaks j6uame omadega Sydneysse. Well done! Kuigi ilm ei olnud yldse hea olnud viimased p2evad, siis seekordki oli ysna vihmane. Aga mis sellest, sellist yritust ei riku mitte miski! 6htul linna j6udes oli igal pool n2ha meeeeeletuid rahvamasse!! V2ga paljud megade kostyymidega ja puha, wowww lihtsalt. Meestel oli tohutult meik n2os, kehad 2ra maalitud. V2ga paljud naised paljad jne. Vaatepilt oli enneolematu! Saime Gerdaga v2ga hea koha ka paraadi jaoks! Enamus ajast me filmisime yritust ja karjusime phmt oma h22led 2ra!!! yhel hetkel hakkas veidike rohkem vihma kallama, aga no problema, taga oli mingi hiinakas vihmavarjuga, siis kutsusime kohe seltsi - asi lahendatud :D Me olime ysna populaarne publik Gerdaga, sest me saime palju kallistusi geidelt ja lesbidelt, kes teisel pool aeda olid. Ma sain lausa gay couple k2est korraga musisid, LUCKY ME!!! :D Ega naisedki meile tegemata ei j2tnud. KOGU SEE YRITUS OLI INSANE!!!! K6ik, kes satuvad M2rtsi alguses Sydneysse kunagi, KINDLASTI V6TKE YRITUSEST OSA! WAUWAUWAU lihtsalt! Kuna ma ei suutnud oma kaameraga h2id pilte v6tta sest filmisin kogu aeg, siis v6tsin netist m6ningad pildid et teile n2idata natukenegi laup2eva 6htust :):):)
T2na oli yle 5 p2eva super ilm, mis t2hendas ka seda, et t2na pidime tegema official music video shootingu yhele hispaanlast kutist lauljale. Mina, Evelin, olin seal kui tantsija ja Gerda mingisugune armuke vms. Igatahes v6ttis 6h umbes aega aga asja sai! Sai k2idud 2ra ka esmakordselt palju r22gitud Bondi beachist. Oma kaamera j2i koju laadima niiet kahjuks hetkel ei saa pilte jagada teiega. Igatahes ei oska hetkel t2pselt 8elda, kaua selle muusikavideo kokkupanemine aega v6tab (approx 3 weeks) aga kui valmis saab, siis paneme siia lingi teile.. saate naerda :D

SEE YA, meie nunnukesed!!!

2 comments:

  1. Drafts'ides peaks ikka ju alles olema?! Sest blogger ise salvestab iga natukese aja tagant kirjutatut :)

    ReplyDelete
  2. Haha hea et ise teadsin :D v2hemalt nyyd tean

    ReplyDelete