Monday, November 21, 2011

WHAT'S UP????

Noniii k2es on siis j2rjekordselt esmasp2ev. Mis siis vahepeal toimunud on?

Eelmine n2dal n2dala sees tegime ikka t88d. Naljakas on see, et enne t88d r22kisime et jaaaa, teeme umbes nii et 3p2eva sina hommikuses vahetuses ja 3p2eva mina v6i siis n2dalate kaupa...kuid tegelikult on v2lja kujunenud nii et mina(Evelin) teen kogu aeg hommikuid ja Gerda 6htuid. Kui hakata m6tlema siis meile m6lemale sobibki see ideaalselt. Ma ei viitsiks pool p2eva maha magada ning pealekauba p2eval ei saaks jooksma ka minna (LIIIGA KUUUUUUUM!). Mul juba kujunesid t88p2evad tihti sarnaselt. Hommikul 2ratus (2 varianti - boss koputab meie toa uksele v6i helistab mulle, kui ta kuskil v2ljas juba toimetab). Ta alati 8ritab teha nii et ma saaks ikka v6imalikult kaua magada, i like this idea! Mul on hommikuti alati umbes 30min aega et end valmis seada ja s88k meile kahele teha. PS! Baked beans barbecue on phmt. meie k6igi lemmik hommikupala. See, kes alati poodi l2heb, laob alati k2rru hulgaliselt neid. Ausalt 8eldes ma ei teagi, kas neid Eesti poodides v6ib leiduda...LOOODAME! Igatahes s88k s88dud, autoga p6llule ja t88 algabki. Meil on n88d ammusest ajast juba traktorisse paigaldatud USB pesa ja ipodi m2ngija jne niiet terve aeg, kui t88d teeme, k2ib r2nk t8mps. Kuna me suhtleme teistega l2bi raadiosaatja, ei saa me kogu aeg mega k6vasti kuulata..Gerdale 8ks kord juba boss 8tles et keera muss vahepeal ikka vaiksemaks ka :D sest iga kord kui keegi midagi 8tles siis Gerda : WHATTT??? btw Gerda t6mbas hiljuti just alla netist mega head remixid!!!! k6ik p6hilugud kokku remixitud (nt. Taio Cruz - Hangover, Flo Rida lood, Enrique lugu Pitbulliga I like how it feels, Jason Derolu - It girl, David Guetta feat Usher - Without you etc). Ok n88d l2ks juba tsipa teemast m88da :D:D igatahes peale t88d ma siis tavaliselt seedin veel oma lunchi, teen veidike trenni et end ikka erksana hoida ja siis vaatan filmi v6i Two and half men. Nt. t2na vaatasin Takers, 8lihea film on ka Salt ja The Stepfather. Soovitan k6igile neid, kellel seal Eestis k8lm ja igav on :D igatahes siis valmistan neile s88gi, ise ka siis keeran hiljem tuttu v6i ootan nad 2ra.
Btw siin jooksmas k2ia on 8sna dangerous..nt minu jooksmised on sellised et ainult 1 klapp k6rvas, et teisest k6rvast kuuleks kas autot on kuskilt l2henemas vms. Silmad on 90% ajast KOGU AEG teepeal - USSID!!!! Iga 10m tagant n2ed ristikrossi 8le tee minevaid ussi liikumise j2lgi, sihuke ilus suur korralik pikk laine ikka..CREEPY JU! Kaugelt n2hes igat puuoksa kujutad ette ussina. Ma kannan alati telefoni kaasas (k2sti ka), sest kunagi ei tea, mis juhtuda v6ib. Eestis ei v6tnud kunagi.
Mis toimus n2dalavahetusel?
P2ev enne saime teada, et 8he farmeri Richardi shedis toimub Canna inimeste party siis muidugi oli meid ka ikka kutsutud. Laup2eval siis lendasimegi platsi, pakkisime ka endale kaasa hulgaliselt jim beami ja bundabergi. Kui sinna s6itsime nii et 8lemus roolis siis tagasi mittte mingil juhul!!! Saime siis uute inimestega j2llegi tuttavaks, samuti n2gime ka vanu tuttavaid..j6ime,s6ime. 8hel hetkel avastasime et damn pole 2h umbes 8lemus n2inud, kus ta on? L2ksime siis uurima ja avastasime ta nurga tagant paari inimesega.. istus maas toetades auto vastu, j6i vett ja vaatas taevast. Mida nalja...ta oli nii kapsas omadega :D:D Hiljem n2itas mulle oma k2epeal haava ja 8tles et ei m2leta, kuidas ta sinna istuma juhtus (tegelt kukkus sinna). Meie jaoks m88dus 6htu normaalselt, r22kisime igast bullshit teemat kokku m6ndadele :D:D ausalt 8eldes ei m2letagi enam midagi t2pselt. Kell tiksus siis juba 4am ja s6itsime koju tagasi. P8hap. m6tlesime et nonii ei passi t8hja, ainuke vaba p2ev..v6tsime siis j2rjekordselt 8lemuse auto ja n88d siis Dongarasse. Kuna me j6udsime sinna u 4pm siis ei olnud enam p2ikesev6tmiseks 6ige aeg ega ookeanis suplemiseks. Me siis otsustasime uurida seda linnakest, n2gime kahte tuttavat iirlast, vahetasime kontakte jne. Otsisime siis kohta kus saaks m88da rannas liivapeal s6ita. 8hel hetkel avastasime suuuuuuuuuured lumivalged liivam2ed. All pool tuleb p2rast pilt ka sellest ;) Me lihtsalt olime nii vaimusteses, t2pselt nagu k6rbes oleks olnud - mega tuul, 8likuum, liiv igal pool n2os ja juustes kinni. Tegime juba plaani ka et j2rgm. kord tagasi tulles lauad kaasa, can't wait!!!! Kuna boss 8tles et dv tulge enne pimedat tagasi siis pidimegi 8sna varsti tagasi liikuma. Eile 6htul m6tlesime et ok l2heks Joeyle, naabrist inglasele k8lla, iirlastele jne. K2isime r22kisime Joey juures jutttu, j6ime cocat, hiljem hellasime 8lemusele, et k8sida kus on.. j6i iirlastega s6psi shedis..lendasime ka oma datsuniga platsi, v2iksed rummid ja naljad ning l6puks kodu tagasi tuttu.
T2na oli t88p2ev, millest tegelt tegime m6lemad t88d umbes 3-4h sest poole p2eva pealt purunes viljal6ikal tube. Sellel ajal k2isin siis linnas shopingu tiirul. Muidu kui tav. mahutan k6ik asjad 8hte k2rru siis n88d oli nii hull lausa, et pidin kahe k2ruga asju autosse viima. Ostsin ikka t2iega liha kokku :D r2ngalt proteiini j2llegi :D v6tsin ka kaks 24pakist Jack Danielit, et ikka vahepeal millegagi ennast kiita oleks :))))
N88d kell juba 00.37am ja aeg magama minna. Kuulsin, et Sauel tuli juba lumi maha..ei tea veel kuidas on olukord Tartus. Igatahes tean et teil seal juba p2ris kr6be..meil +32 ja alles kevade l6pp, mul tuleb seljapealt hetkel t2iega nahka, Gerda meisterdab mulle meest ja suhkrust ja 6list kehakoorijaid, millega nahka maha saaks v6tta :P Igatahes oleme normaalselt pruunid ja k6ik on vinge!
Good night!

No comments:

Post a Comment