Wednesday, January 25, 2012

Viimased 2,5 n2dalat

Heiiheii, me v2ga vabandame, et pole nyyd j2lle pikka aega miskit teada andnud. Aga kohe siis nyyd sellest, mis rohkem v6i v2hem huvitavat toimunud on.
Peale p6nevat Albanyt veetsime veel n2dal aega Perthis. Hommikuti enamasti magasime nii kaua kui tahtsime, mis on ikka ylim6nus!!! P2eval oli alati niiniii umbne ja kuum, et ysna raske on v2ljas pikka aega pysida, kui ennast aeg-ajalt jahutada on v6imatu. Paar korda sai ikka p2eval ka rannas k2idud ja yritatud v2ikeste laste laudadega v2ikseid laineid pyyda hahaha. Vahepeal oli lihtsalt p2eval nii hull, et ei saanud majast v2ljagi minna. Isegi 15min edasi tagasi poodi oli juba nii kurnav.. lihtsalt yleni higine. Iga 6htu yritasime miskit p6nevat ikka teha - sai k2idud 6htuti ookeani 22res veini lyrpimas, v6rkpalli m2ngimas, ujumas jne. Selline m6nus olemine ikka :) M6ned 88d 88bisime oma youth landcruiseri taga kastis, kus oli kaks mugavat madratsit. Parkisime auto kuskile parki, kus iga hommik 7am umbes tuli yks ja see sama mees kas siis murutrimmeriga vms. Alati tuli meiega r22kima, et kuidas uni oli, et tahaks ise ka meie asemel olla, magada t2htede all jne. Isegi teised t88tajad tulid ytlesid meile sama, ihihi. Lahe oli kuulda seda :P 88sel vb tsipa hakkas kylm aga hommikul oli kuum, isegi varjus, niiet kaua hommikuti magada ei saanudki :D Kuid siiski, lahe kogemus juu ise enesest :)) 13 ja reede, mida ma m2letan v2ga h2sti, oli v2ga v2ga lahe!! Olime siis linnas Gerdaga rmtk-s ja siis mu s6ber NZ-st andis teada et on oma vennaga Perthis et v6iks kokku saada. Nad olid ookeani 22res baaris, mis on v2ga populaarne p2evasel ajal, mega rahvas kohal. Pyhap2eviti p2eval on see nr1 koht Perthis, kuhu minna. Seal toimub Sunsession iga pyhap., mis on nagu klubi aga p2evasel ajal. Peab ikka passi n2itama ja korralikult riides olema, lampi p2ris sisse ei saa XX. No igatahes mina l2ksin sain siis nende kuttidega kokku, kes on btw kaksikud. Rmtk-s n2gime ka s6pse P2rnust, ka nemad liikusid ranna poole, seega saime minna k6ik koos. Kuna v2ljas oli lihtsalt niii meeeeletult palav siis seal pubis olles ma lihtsalt kogu aeg j6in kylma siidrit, ei saanud ise arugi, et juba kolm klaasi 2ra joonud, kui juba tundma hakkasin :D:D Gerda ise liikus yksi linnas tagasi Greenwoodi, et saada teistega kokku, s2ttida jne, et 6htul randa j2rgi tulla. Kui juba pimedaks hakkas minema, siis l2ksid NZ kutid ja scotlandi kutt, kes nendega kaasas oli, koju pessu jne et peole minna hiljem. Sain ise p2rnakatega kokku, k2isime ujumas ja chillisime. L6puks saime k6ik kokku, kogu eestlaste seltskond. K6rval suht liiva peal olid ka backpackersid, u 30in. Absull igalt poolt p2rit. M2ngisime nendega v6rku jne. Eesti kutid tegid ka telgisauna. Kokkuv6ttes oli v2ga fun 6htu :)XO
16.jan hommikul olime siis valmis tagasi j2lle farmi s6itma u 1,5 n2dalaks et viia bossi auto tagasi, teha tsipa t88d veel jne. Ylemus pidi tulema ka samal p2eval tagasi kuid tal oli vaja asju ajada seal veel. Saime esmasp. hommikul temaga kokku, pani meile taha kasti asju peale ja s6itsimegi farmi tagasi. Esmasp ja teisip. 6htu k2isime Morawa pubis, few drinks, s6psidega r22kisime juttu, m2ngisime piljardit jne. Ylemus tuli tagasi tglt neljap. 6htul niiet suht mitu 6htut oli maja meie p2ralt, middle of nowhere ka veel :D:D Terve eelmine n2dal m88dus enam-v2hem sarnaselt, vahel sai midagi tarka tehtud, vahel mitte.. p2eval lihtsalt liiga kuum et v2lja minna. Panime t88riistade jaoks mingeid plekist kappe kokku. Ega farmis midagi suurt teha polegi, kui sellised meeletud kuumad ilmad.
See n2dal oleme ka suutnud natukenegi midagi tarka teha (koristada shedi jne). Hetkel on siis kolmap. ja kohe lendan ise ka pessu, et siis 6htul Jerome ja tema sakslast kylastama minna. Homne plaan on siis hetkel selline, et hommikul vb miski v2ike t88ots, siis peale l6unat 55km Morawa pool - veidike p2ikest, ujuda ja olla, ning 6htul siis pubisse. Kuna homme on ka Australia Day, public holiday, siis tuleb kindlasti palju rahvast pubisse. Btw homme ongi meie viimane 6htu siin farmis, seega kutsusime k6ik oma s6psid sinna pubisse kokku, kes veel hetkel Morawas v6i selle l2hi ymbruses veel siin on. Tegelt on mega kahju lahkuda, sest ikkagi 3kuud on see farm meil siin koduks olnud, kuigi olime viimane kuu aega eemal. Btw saime t2na just oma puhkusepalga ka k2tte :D Ylemus ise ytles, et minge veetke j6ulud ja uus aasta kuskil, et maksab ikka sama palju palka. Ta ikka the best boss nagu te vist ammu olete aru saanud :) Kui te nyyd kysite, et mis edasi hakkab toimuma?!?! Siis vastus on lihtne - 28.jan kell 22.40pm kohaliku aja j2rgi lendame ida kaldale MELBOURNE!!!!!! Maailma kolmas linn, kus kunagi tuled ja peod ei kustu!!!! CAN'T WAIT!!! t2pselt kulgeb enne seda asi nii et reedel phmt enne 1pm viskab boss meid Morawasse 2ra, bussiga Perthi 4,5h loksumist, siiis yks 88 Perthis (party i guess xO) ja siis laup. 6htul l2heb lennuk. Niiet j2rgmine blogi tuleb arvatavasti MELBOURNE's!! BTW seal kell VEEEL 2h ees. Esimesed 88d 88bime siis kellegi couchsurfingu kaudu kusagil, selgub t2na 8htul.

h22lduse j2rgi: kosoonteid - belgia keeles CHEERS, soonti - prantsuse keeles CHEERS, baali - tyrgi keeles CHEERS

No comments:

Post a Comment